Iran University of Medical Sciences

سومین مجمع عمومی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران سومین مجمع عمومی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/11/21 |
❌توجه🔊 توجه🔊🔊❌
✅قابل توجه تمامی پژوهشگران جوان دانشگاه علوم پزشکی ایران ‼️‼️

♦️علاقمندان جهت کاندیداتوری برای عضویت در شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه لازم است فایل ضمیمه شده به این پیام را تکمیل کرده و سپس فرمی که لینک آن در زیر قرار داده شده است را تکمیل بفرمایند.

⚪️شرایط کاندیداتوری در انتخابات شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه شامل حداقل یکی از موارد زیر می باشد:

۱️⃣دارای بودن حداقل یک مقاله چاپ شده با افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ایران
⭕️یا
۲️⃣داشتن حداقل یک طرح تحقیقاتی مصوب در کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ایران

🔶لازم به ذکر است مهلت تکمیل فرم تا ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۲۷ ام بهمن ماه ۱۳۹۹ می باشد.

فرم اعلام کاندیداتوری

فرم خلاصه رزومه

منتظر حضور پرشورتان هستیم☺️🌺
#کمیته_تحقیقات_دانشجویی_دانشگاه_علوم_پزشکی_ایران